Kleine badkamer zonder wastafel
Kleine badkamer na plaatsen houten wastafel

Deze Amsterdamse badkamer heeft met zijn 200cm lengte en 120cm breedte niet veel ruimte over voor de standaard verkrijgbare wastafels. Er was behoefte aan een oplossing op maat. Van Wijk Dutch Design heeft hierin voorzien. De wens was een brede wastafel die niet te ver uitstak zodat er voldoende loop en beweegruimte overbleef. De klant vond het model Jacob van Ruysdael het mooist.

De muren waren scheef, om de wastafel mooi aansluitend te maken kwamen we het met onze computer inmeten. Tussentijds hebben we nog een mal gemaakt om optimale aansluiting te garanderen. De wasbak is afgewerkt met een hoogglans porie vullende laklaag.

Houten wastafel op maat in kleine badkamer
Close-up van de houten wastafel
Houten wastafel op maat in kleine amsterdamse badkamer
Ik ben super blij met mijn wastafel. Voor de muren had ik al een bijzonder afwerking gekozen en deze mooie wastafel maakt het echt af. Voor de kraan heb ik gekozen voor een budgetmodel, tevens hebben we de wastafel zelf gemonteerd. Dit was goed te doen, net als elke andere type wastafel. Nog even sparen en dan is de volgende stap een glazen deur en een lade voor onder de wastafel. Beide welk ik ook bij Van Wijk Dutch Design kan bestellen.
Marieke